Vær i dit liv med dine drømme

Hvorfor overhovedet beskæftige sig med sine drømme?

At være i sit liv betyder at kunne stå ved sig selv, og at stå på egne ben. Det betyder også at være sin egen autoritet og at være sand over for sine værdier. Dine drømme kan hjælpe dig med at følge den vej, der er din.

Drømme flyder som hilsner fra det ubevidste. og du har mulighed for at bruge dem til at lære dig selv bedre at kende. I en drømmegruppe eller individuelt har du mulighed for på nye måder at arbejde med og forstå dine drømme.

Ved at lytte til udvalgt musik kan du få ny inspiration til at arbejde med at forstå dine drømme, og til hvordan du bliver bedre i stand til at integrere ny indsigt i din hverdag.

Du kan opdage nye sider af dig selv og arbejde med de relationer, der er vigtige i dit liv. Du får mulighed for at arbejde med de figurer, du kender fra eventyr og myter, som måtte dukke op undervejs. Du kommer til at opleve, hvordan musik kan forstærke og understøtte arbejdet med at forstå dine drømme.

Arbejdet med drømmene foregår på en respektfuld og tryg måde individuelt eller i en gruppe.

Praktiske oplysninger

Gruppe: 5 – 8 gange á 2 timer. Max. 6 deltagere. Pris: 450 kr. pr. gang.
Drømmegruppen mødes i Odense.
Individuel: 700 kr. pr. session á 1 time.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere og finde ud af om det er noget for dig, at deltage i en drømmegruppe. Jeg starter en gruppe, når der er min. 4 deltagere.

Ring til mig på tlf. 53 551 550 – eller skriv en email: info@karinschou.dk.

© Karin Schou

This entry was posted on 21. februar 2017. Bookmark the permalink.