Nærvær og humor

Min deltagelse

Jeg har deltaget i et musikterapi/-inspirationsforløb som kanin. Jeg deltog to ud af tre planlagte gange i efteråret 2013.
Jeg er vant til at arbejde med både drømme, selvudvikling og musik, men har ikke tidligere prøvet de tre felter i kombination.

Forløbets kvaliteter

Forløbet var præget af en høj grad af professionalisme, indføling og respekt for deltagerne. Der var både nærvær og humor.

Musikoplevelsen

Jeg oplevede først og fremmest at musikken kunne opleves uden det filter, jeg sædvanligvis lægger ned over musikoplevelsen. Her var der mulighed for at sanse og høre toner og forløb uden fordomme. Det gav mulighed for at se nye vinkler i forhold til bl.a. drømmemotiver.

Inspiration med potentiale

Ingen tvivl om, at både Karin og sessionernes indhold har et rigt potentiale, som jeg kunne tænke at fordybe mig i. De to gange, jeg deltog, er for kort et forløb til at jeg for alvor kan sige, hvad jeg fik ud af det. Det var en smagsprøve, og det var fint på de betingelser.

Tak til Karin for nogle dejlige og meget inspirerende timer i selskab med skøn musik!

Pernille Nederland, forfatter

Butterflies.talk@gmail.com

This entry was posted on 24. februar 2017. Bookmark the permalink.