Kurser

© Karin Schou

For både private og virksomheder

De kurser, jeg udbyder, er for private såvel som institutioner, virksomheder og faglige klubber. De tilpasses målgruppen og dens behov. De tager hensyn til setting, antal deltagere, tidsramme mm. Det er muligt at skræddersy et kursus til netop jeres behov!
I er meget velkomne til at kontakte mig for tilbud på tlf. 53 551 550 eller på mail.

Lær bevidst brug af musik

Kurser til private handler om hvordan du kan bruge musik til at sørge for omsorg til sig selv, hvordan du kan bruge musik til at arbejde med og forstå dine drømme i en personlig udviklingsproces, og hvordan du kan få gavn af at bruge musik til afspænding som et redskab til at håndtere stress og/ eller angst.

Musik til angst- og smertelindring

Jeg udbyder kurser for personale i sundhedsvæsenet. Det kan være hospice, hjerteafdelinger og smertecentre. I kommuner fx. sundhedscentre. Desuden kan patientforeninger og  faglige netværk have gavn af at bruge musik.

Kurserne giver deltagerne redskaber til at bruge musik i hverdagen afhængigt af hvilke behov, de mennesker har, som I arbejder med. Det kan være beroligende musik til afspænding og smertelindring. Disse kurser er målrettet den enkelte gruppe og tager udgangspunkt i personalegruppens erfaringer med musikanvendelse.