Fra forsker til fortæller

At være i mit liv

I dette foredrag fortæller jeg om, hvordan jeg bevægede mig fra forsker på fuld tid til freelancer.  Da jeg blev syg af stress, følte jeg mig kaldet til ændre kurs. Jeg valgte at forlade mit job på universitetet og gå på opdagelse i, hvilken vej jeg nu skulle følge.

Min rejse ind i et liv med mening 

Min rejse ud af stress og ind i et liv som freelancer og selvstændig har vist mig, hvordan det kan gavne eller ligefrem være nødvendigt at komme overens med sine rødder. Jeg har erfaret, at det er muligt at finde ro med sin historie. At opgive al skam. For mig har det handlet om at give slip på én rolle i samfundet og finde vej til en eller flere nye roller. Fortælleren en af disse roller.

En del af denne rejse har samtidig har ført til, at jeg har ændret livsstil. Den har resulteret i, at de fysiske stressymptomer gradvist er afløst af en sund og lettere krop med færre smerter, normalt blodtryk og meget mere.
Jeg deler gerne min historie og mine erfaringer, så andre kan få inspiration og motivation til at leve et godt liv.

Hvid orkidé

©  Karin Schou

Er I en gruppe, som har lyst til at høre denne historie, er I velkomne til at ringe tlf. 53 551 550 eller skrive på email info@karinschou.dk

This entry was posted on 22. februar 2017. Bookmark the permalink.