Er du kommende behandler?

(C) Karin Schou

Mens du uddanner dig, er der sikkert også andre områder af dit liv, der er under dannelse – hvilken slags behandler ønske du at blive?

Måske læser du medicin eller psykologi? Måske overvejer du at gå i gang med en uddannelse til zoneterapeut? Du er på vej til at skulle arbejde med helse og sundhed og dermed at hjælpe mennesker med at bevare et godt helbred. At arbejde som behandler kan let opleves som et kald, og det kan være en udfordring at finde en balance mellem at være professionel og personlig.

At tage vare på sig selv som behandler

Du er ved at bevæge dig ind i et felt, hvor rigtig mange bliver syge af stress. Et felt, hvor mange er meget dygtige til at tage vare på andre og kommer til at glemme sig selv. Har du overvejet hvordan du passer på dig selv? Har du tænkt på, hvordan du finder en passende balance mellem hvor meget du giver, og hvor meget du modtager? Har du tænkt over din rolle som kommende behandler og det ansvar, du får for andre mennesker? Hvilke udfordringer forestiller du dig at møde som behandler?

Hvordan kan jeg arbejde med min rolle som behandler?

Disse spørgsmål kan du få støtte til at arbejde med i en gruppe med ligesindede eller ved individuelle sessioner. Er I en gruppe på din uddannelse, som ønsker at arbejde med jeres rolle som kommende behandler, er I meget velkomne til at kontakte mig for et tilbud. Sammen aftaler vi rammerne. Ring på tlf 53 551 550 eller skriv til info@karinschou.dk.

Min erfaring

Rollen som behandler i sundhedsvæsenet har jeg erfaring med på flere leder: dels har jeg undervist kommende musikterapeuter gennem 9 år på Aalborg Universitet, dels har jeg arbejdet i psykiatrien og forsket i det somatiske (angst i relation til hjerteoperationer). Derudover har jeg erfaring fra plejesektoren, højskole, specialskole og komplementær behandling.

This entry was posted on 4. august 2017. Bookmark the permalink.